Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

Monitorizare factori de mediu

Monitorizarea factorilor de mediu vizează o serie de masuri legale solicitate în actele de reglementare a activității unei companii (autorizație, acord preluare ape uzate etc.) sau în baza unor cerințe legale specifice (emisii, imisii, COV etc.).

Monitorizarea factorilor de mediu implică mai multe aspecte și înseamnă colaborarea cu un laborator acreditat RENAR pentru efectuarea respectivelor determinări.

De regulă, prin actul de reglementare se impune plan de monitorizare în care sunt specificate perioada prelevărilor sau măsurătorilor, instrumentele și procedeele utilizate etc, precum și modalitatea de raportare a datelor respective către autorități.

În acest sens, noi vă ajutăm în alegerea celui mai potrivit laborator, prelevarea probelor, atunci când acest lucru se poate face de către noi, sau asistență în momentul în care vine reprezentantul laboratorului pentru efectuarea determinărilor, interpretarea rezultatelor, raportarea acestora și, dacă este cazul, un plan de remediere sau de reducere a efectelor.