Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

De ce noi

În general, în astfel de pagini găsiți cuvinte mari, expresii pompoase, copy/paste de pe alte site-uri. Nu este cazul la noi.

  • Suntem o firmă, nu un one man-show. Știm cu toții că viața este complexă și are multe aspecte. Oamenii pleacă în vacanțe, se pot îmbolnăvi, pot avea probleme personale… Fiind mai mulți, putem garanta că veți primi ajutorul de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie.
  • Soluții complexe la probleme complexe. De regulă, problemele de protecția mediului sunt interdisciplinare. De aceea, consultanții noștri au competențe diferite – biologie, chimie, hidrologie, juridic… astfel că putem asigura rezolvarea oricăror probleme.
  • Avem asigurare. Din 2008 avem încheiată o poliță de asigurare cu privire la răspunderea profesională civilă la Allianz-Țiriac, așa că, în cazul unei probleme cauzate de noi, veți fi despăgubiți.
  • Avem acoperire națională. Firma are sediul central în București și avem birouri regionale în Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași astfel încât putem acoperi clienți din toată țara.

Pe lângă asta, suntem prompți, flexibili, oricând alături de dumneavoastă.