În general, în astfel de pagini găsiți cuvinte mari, expresii pompoase, copy/paste de pe alte site-uri. Nu este cazul la noi.

  • Suntem o firmă, nu un one man-showȘtim cu toții că viața este complexă și are multe aspecte. Oamenii pleacă în vacanțe, se pot îmbolnăvi, pot avea probleme personale… Fiind mai mulți, putem garanta că veți primi ajutorul de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie.
  • Soluții complexe la probleme complexe. De regulă, problemele de protecția mediului sunt interdisciplinare. De aceea, consultanții noștri au competențe diferite – biologie, chimie, hidrologie, juridic… astfel că putem asigura rezolvarea oricăror probleme.
  • Avem asigurare. Din 2008 avem încheiată o poliță de asigurare cu privire la răspunderea profesională civilă la Allianz-Țiriac, așa că, în cazul unei probleme cauzate de noi, veți fi despăgubiți.
  • Avem acoperire națională. În momentul de față avem două birouri regionale, la Brașov și Timișoara și, împreună cu cel din București, putem acoperi clienți din toată țară.

Pe lângă asta, suntem prompți, flexibili, oricând alături de dumneavoastră.